RAV-SDT | Laag kanaalmodel

Het kanaalmodel wordt geheel uit het zicht gemonteerd onder een verlaagd plafond, de gekoelde of verwarmde lucht wordt middels uitblaasroosters de ruimte in geblazen. In uitblaasroosters is een ruime keuze zodat voor elke toepassing de beste oplossing gevonden kan worden. Met een inbouwhoogte van slechts 21 cm heeft de RAV-SDT niet veel ruimte nodig. Wat het model nog flexibeler maakt is de mogelijkheid om de lucht aanzuig naar keuze aan de achter- of onderzijde te plaatsen.

RAV-SDT wordt standaard uitgevoerd met een bedrade, Nederlandstalige bediening waarmee de vele extra functies bediend kunnen worden. Daarnaast biedt de bediening de mogeijkheid energieverbruik te monitoren. Optioneel kan gekozen worden voor een infrarood bediening, tevens is het mogelijk de airconditioner middels wifi te bedienen

Krachtige buitendelen
Deze airconditioners worden gecombineerd met een RAV buitendeel. Deze uitgebreide range compacte, energiezuinige en krachtige buitendelen kunnen door de ruime beschikbaarheid aan vermogens vrijwel elke denkbare toepassing aan. De RAV buitendelen zijn leverbaar in een Digital Inverter en Super Digital Inverter uitvoering. Voor plaatsing in een corrosieve omgeving zoals direct aan de kust of in een industriële omgeving zijn de Digital Inverter buitendelen ook leverbaar in een zogenaamde anti-corrosie uitvoering. Gebruikte materialen hebben hiervoor een speciale behandeling ondergaan die extra beschermt tegen slijtage en lekkage.

 

RAV-SDT binnendeel
  • Bedrade bediening RBC-AMS55
  • RAV Digital Inverter buitendeel
  • RAV Super Digital Inverter buitendeel
  • Infrarood bediening en ontvanger (optioneel)

Download brochure   Zoek een installateur