Warmtepompen en vrije tijd

 vrije tijd header

     

Lekker koel, aangenaam warm recreëren in een comfortabel klimaat met TOSHIBA warmtepompen

 

Optimaal regelbaar binnenklimaat, minimale kosten

 

 

 

Of het nu gaat om hotel, restaurant of café, u wilt uw gasten graag laten recreëren in een comfortabel klimaat. Niet te warm, niet te koud, een aangename luchtvochtigheid en tevens altijd frisse en schone lucht zonder tocht of lawaai. Al dan niet in combinatie met sanitair warm water voor de keuken, sanitaire ruimten of hotelkamers.

Met de energiezuinige alles-in-1 klimaatbeheersingssystemen van TOSHIBA bereikt u al deze doelen in een oplossing. Van koffiecorner tot hotelketen, TOSHIBA  biedt altijd een passende, energiezuinige oplossing voor een optimaal regelbaar binnenklimaat.

 

Als ondernemer wilt u natuurlijk de exploitatiekosten van zo’n comfortabel binnenklimaat tot een minimum beperken en optimaal beheren, lokaal of op afstand. U wilt slimme regeltechniek combineren met warmterugwinning en koude-opslag voor een nog beter energierendement. Bovendien wilt u inspelen op seizoensinvloeden, de bezettingsgraad van uw pand en de specifieke individuele behoeften van gebruikers. Tenslotte mag het systeem geen afbreuk doen aan uw stijlvolle interieur.

Daarom biedt TOSHIBA voor elke ruimte een passende en energiezuinige oplossing, combineer naar behoefte de discrete binnendelen uit de multi-splitserie voor maximaal 5 ruimten. Of kies voor een van onze intelligente VRF-systemen voor een optimaal regelbaar binnenklimaat!

Bekijk het volledige TOSHIBA airconditioning assortiment.

Op zoek naar een TOSHIBA installateur bij u in de buurt?