Warmtepompen op het werk

 werken header

Lekker koel, aangenaam warm werken met een warmtepomp van TOSHIBA airconditioning

 

Lage exploitatiekosten

     

Het binnenklimaat in uw bedrijfspand heeft een directe invloed op het resultaat van uw organisatie. Een aangenaam klimaat zorgt er immers voor dat uw medewerkers prettig kunnen werken, niet te warm, niet te koud en altijd een comfortabele luchtvochtigheid, dat zijn de voorwaarden voor een productief binnenklimaat.

Als ondernemer wilt u natuurlijk wel verantwoord omgaan met energie en uw budget. De energiezuinige warmtepompsystemen van TOSHIBA, allen voorzien van de hoogwaardige inverter techniek, zorgen voor een minimale investering in energie met optimaal rendement.

 

 

Slimme koppelingen met onder meer warmteterugwinning en intelligente regelsystemen optimaliseren de afstemming tussen vraag en aanbod van koeling, verwarming en ventilatie. Bovendien leveren de TOSHIBA systemen snel de gewenste temperatuur en kunt u de systemen met behulp van decentrale regelingen feilloos afstemmen op de bezettingsgraad van uw pand. Op die manier zijn de exploitatiekosten van het systeem direct beheersbaar.

Afhankelijk van het aantal ruimten, worden binnen bedrijven meestal multisplit- of VRF-systemen toegepast. Als er sprake is van systeemplafonds, ligt de keuze voor cassette- of satellietmodellen voor de hand. In de meeste overige gevallen wordt om praktische redenen gekozen voor wand- of plafondmodellen. 

Bekijk het volledige TOSHIBA airconditioning assortiment

Op zoek naar een TOSHIBA installateur bij u in de buurt?