Warmtepompen in winkels

 winkelen header

     

Lekker koel, aangenaam warm winkelen met de warmtepomp oplossingen van TOSHIBA airconditioning

 

Ondervang de seizoensinvloeden met de slimme regeltechniek van TOSHIBA

 

   

Bij het creëren van een aangenaam winkelklimaat gaat het om het bereiken van een ultiem comfortabel binnenklimaat tegen de laagst mogelijke kosten.

Uw bezoekers winkelen immers prettiger in een aangenaam binnenklimaat en zullen langer in uw winkel vertoeven. Maar zult u zich als retailer meer dan ooit bewust zijn van het feit dat de exploitatiekosten van dat aangename winkelklimaat minimaal moeten zijn.

TOSHIBA warmtepompen bieden een zeer laag energieverbruik tegen maximaal rendement. Bovendien biedt TOSHIBA de totaaloplossing voor uw winkel en integreert probleemloos de koeling en verwarming met het ventilatiesysteem en uw luchtgordijn en levert zelfs warm tapwater voor uw kantine of pantry. Dankzij slimme regeltechniek worden alle elementen naadloos op elkaar afgestemd met als resultaat een optimale prijs-/prestatieverhouding per m2.

 

Dankzij de innovatieve regeltechniek, volgt uw TOSHIBA warmtepompsysteem ook feilloos de seizoensinvloeden van buiten. In combinatie met warmte-terugwinning, gebruikt u de onttrokken warmte tijdens warme dagen voor de verwarming tijdens koude dagen. Dat scheelt flink in de energiekosten. Bovendien biedt TOSHIBA ook overkoepelende regelingen, zodat u het binnenklimaat van al uw winkels op afstand kunt beheren.

Het zeer lage geluidsniveau van TOSHIBA warmtepompen leveren een extra bijdrage aan het comfortabele koopklimaat in uw winkel. En dankzij de uitgekiende vormgeving, laten de compacte buitendelen zich ook prima toepassen in de binnenstad en de binnendelen onopvallend in uw interieur. Of het nu gaat om een lokale speciaalzaak of landelijke megastore, TOSHIBA airconditioning biedt voor ieder winkelklimaat een passend systeem. Voor 1 ruimte biedt het assortiment single split-systemen een uitgebreide keuze, gaat het om meerdere ruimtes, combineer dan naar behoefte de binnendelen uit de mulit-splitserie om van winkelvloer tot compact kantoor te koelen en te verwarmen.

Om uw bezoekers al bij binnenkomst aangenaam te verkoelen of te verwarmen is ook een gevarieerd assortiment aan luchtgordijnen beschikbaar met diverse mogelijkheden. Sluit aan op uw reguliere laag temperatuur CV systeem voor alleen verwarmen of kies voor een all round oplossing waar u het gehele jaar profijt van heeft, zonder dat uw energiekosten de pan uit rijzen. 

Bekijk het volledige TOSHIBA airconditioning assortiment.

Op zoek naar een TOSHIBA installateur bij u in de buurt?